Als u een vakantie naar Noord-Afrika of Turkije wilt gaan boeken dan bent u bij Sfinx travel aan het juiste adres. Wij verzorgen echter de reizen zelf niet, maar kunnen u wel een reisorganisatie aanraden. Corendon is zo’n reisorganisatie waar we veelal zaken mee doen. U kunt namelijk vele mooie reizen naar o.a. Egypte, TunesiĆ« en Turkije boeken via Corendon tegen wel hele nette prijzen. Corendon is een reisorganisatie die gericht is op mensen die ontzorgd willen worden en niet teveel geld kwijt willen zijn aan hun vakantie. Met scherpe prijzen, acties en de Corendon vroegboekkorting 2019 kunt u dan ook veel geld besparen op uw vakantie.

Corendon en specials

Bij Corendon vind u vele unieke specials wat ze onderscheid van diverse andere reisbureaus. Ze zijn sinds een aantal jaar zich aan het richten op de specials. Denk hierbij aan diverse hotels welke gericht zijn op families met kids, wat opzich niet heel bijzonder is maar wel handig. Deze hotels in de Corendon selection zijn namelijk echt gericht op de jonge gezinnen met veel animatie, te gekke zwembaden en faciliteiten welke hier puur op gericht zijn. Als tegenhanger hebben ze bij Corendon dan ook de kidsloze vakantie locaties. Dit zijn hotels en resorts welke juist puur gericht zijn op degene die willen genieten van de rust en niet van kinderen die de boel op stelten zetten.

Laagste prijsgarantie

Bij Corendon vind u tevens de laagste prijsgaranties! Dit houd in dat als u een vakantie boekt via de website en dezelfde vakantie bij een concurrent terugvind welke goedkoper is dat u het verschil terugkrijgt plus een bonus van 20,-. Er zitten wel strikte voorwaarden aan deze lage prijsgarantie, maar hierdoor bent u wel verzekerd in het kort van het volgende. De vakantie in de periode, bestemming, vliegveld en duur voor de prijs die u bij Corendon boekt is de laagste prijs.

Voor meer informatie over de laagste prijsgarantie van Corendon kunt u hier kijken.

Corendon vroegboekkorting

Profiteer nu ook met de Corendon vroegboekkorting van diverse extra kortingen op diverse bestemmingen. Op de vakanties naar Turkije kunt u dit jaar tot wel 100,- per boeking besparen op de meest luxe 5-sterren resorts. Turkije is namelijk een vakantieland bij uitstek. Met zeer luxe hotels welke u all-inclusive kunt boeken bij Corendon tegen zeer scherpe prijzen. De Corendon vroegboekkorting is echter ook te gebruiken voor diverse andere bestemmingen zoals Egypte en Griekenland. Dit geld nog een keer naast de laagste prijsgarantie, want bij Corendon kunt u goedkoop een te gekke vakantie boeken.

Het assortiment aan vakanties word elk jaar groter, alleen het concept blijft hetzelfde. Geniet van een heerlijke vakantie tegen een zeer nette prijs. Dit concept samen met de Corendon vroegboekkorting zorgt ervoor dat u profiteert! Bekijk de beschikbare vakanties nu eenvoudig online en boek bij Corendon 2019.