Spring naar de hoofdinhoud

Radisson Individuals Marina Port Ghalib – Sunweb

616.00

Boek nu uw vakantie naar Radisson Individuals Marina Port Ghalib in de regio Marsa Alam en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product beschrijving

Heerlijk op vakantie naar Radisson Individuals Marina Port Ghalib met Sunwb voor een scherpe prijs naar Port Ghalib. Een heerlijke vakantie van maar liefst dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. . De stad Port Ghalib is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Radisson Individuals Marina Port Ghalib boekt u een accommodatie op basis van AI.

Omschrijving Radisson Individuals Marina Port Ghalib: 

Zodra je Hotel Radisson Individuals Marina Port Ghalib binnenkomt, voel je direct dat de vakantie in het prachtige Egypte is begonnen. Het hotel staat bekend om haar unieke ligging aan de haven van Port Ghalib. Maak een gezellige wandeling over de boulevard, eet een hapje bij een van de vele restaurants en bars in Port Ghalib en ‘shop till you drop’ in het gezellige winkelstraatje achter de boulevard. Het hotel heeft meerdere zwembaden waar zowel jong als oud veel plezier aan beleeft. Even lekker bijkomen kan met een drankje in de bar of op een ligbedje in de zon. Het prachtige priv√©zandstrand met wuivende palmbomen ligt op loopafstand. Vergeet je duikbril niet, want de onderwaterwereld is schitterend. Relaxen is natuurlijk heerlijk maar er is ook genoeg te beleven voor iedereen en iedere dag kun je meedoen met verschillende activiteiten. Terwijl de kinderen een toptijd hebben in de kids club, sla jij een balletje op de tennisbaan, doe je mee aan een darttoernooitje, speel je een potje bowling of laat je jezelf verwennen in de spa van het hotel. Trek gekregen? Schuif dan aan in een van de restaurants. Radisson Individuals Marina Port Ghalib staat bekend om haar heerlijke eten, goede restaurants en goede service. Op ieder moment van de dag staat er lekker wat te eten en drinken voor je klaar want alles is inclusief.

 

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Aantal sterren

Klantwaardering

Type accomodatie

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.