Skip to main content

Hotel Xperience St. George Homestay – Sunweb

550.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Xperience St. George Homestay in de regio Sharm el Sheikh en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product description

Heerlijk op vakantie naar Hotel Xperience St. George Homestay met Sunwb voor een scherpe prijs naar Hadaba. Een heerlijke vakantie van maar liefst 8 dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. Rustig gelegen. De stad Hadaba is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Xperience St. George Homestay boekt u een accommodatie op basis van All inclusive.

Omschrijving Hotel Xperience St. George Homestay: 

Hotel Xperience St. George Homestay is een sfeervol hotel in de populaire baai van Ras um el Seid. Het hotel beschikt over een mooi zwembad en een leuk animatieteam. In de avond kun je lekker dineren in het restaurant. Ga ook eens een keertje mee op één van de excursies om de mooie omgeving beter te leren kennen. Alle ingrediënten die nodig zijn voor een fantastische vakantie vind je hier terug!

 

Additional information

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Klantwaardering

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.