Skip to main content

Hotel Xperience Kiroseiz Premier – Sunweb

592.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Xperience Kiroseiz Premier in de regio Sharm el Sheikh en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product description

Heerlijk op vakantie naar Hotel Xperience Kiroseiz Premier met Sunwb voor een scherpe prijs naar Naama Bay. Een heerlijke vakantie van maar liefst 8 dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. Waterpark met vijf glijbanen. De stad Naama Bay is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Xperience Kiroseiz Premier boekt u een accommodatie op basis van All inclusive.

Omschrijving Hotel Xperience Kiroseiz Premier: 

Het Xperience Kiroseiz Premier ligt in Sharm El Sheikh, vlak bij het gezellige centrum van Naama Bay. De gratis pendelbus brengt jou zo naar het langzaam aflopende zandstrand, dat ideaal is voor kleine kinderen.Misschien wel het meest opvallende aan dit hotel, is het waterpark. Met vijf glijbanen is dit een paradijsje voor iedere waterrat. Daar blijft het niet bij. Met een miniclub, kinderbioscoop en animatieteam blijft er voor kinderen nauwelijks tijd over om achter hun iPad te kruipen.Bij vakantie hoort ook lekker eten, vind je niet? Ook op dat vlak is er keuze genoeg. Het buffetrestaurant is de perfecte plek om verschillende gerechtjes te proberen, maar je kunt ook á la carte dineren bij Restaurant Dolce Vita, Xperience Hilltop Beach en Xperience Golden Sand Beach.

 

Additional information

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Klantwaardering

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.