Skip to main content

Hotel SUNRISE Remal Beach – Sunweb

785.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel SUNRISE Remal Beach in de regio Sharm el Sheikh en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product description

Heerlijk op vakantie naar Hotel SUNRISE Remal Beach met Sunwb voor een scherpe prijs naar Sharks Bay. Een heerlijke vakantie van maar liefst 8 dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. Paradijs voor duikers en snorkelaars. De stad Sharks Bay is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel SUNRISE Remal Beach boekt u een accommodatie op basis van All inclusive.

Omschrijving Hotel SUNRISE Remal Beach: 

Het Sunrise Remal Beach Resort ligt in de baai van Ras Nasrani, die bekendstaat om zijn prachtige onderwaterwereld. Duikers en snorkelaars komen hier dan ook graag. Vanaf het resort heb je bovendien een geweldig uitzicht op het eiland Tiran en loop je gemakkelijk naar de gezellige wijk Montazah. Hier vind je een lange wandelboulevard en de Baron Boulevard met winkeltjes en een aantal bars.De lijst met sportieve activiteiten die je in dit luxe resort kan uitvoeren is groot. Van tennis en minigolf op het droge, tot aan windsurfen en kajakken op zee. Dat kan dan ook makkelijk, want er ligt een privéstrand voor de deur. Neem jij liever een duik in het zwembad? Met vijf zwembaden is er keuze genoeg. Ook op culinair gebied is het aanbod groot. Er zijn negen restaurants en zes bars, dus je komt bijna tijd tekort om overal van te proeven. Maak je niet druk, want in het Sunrise Remal Beach Resort staat ontspanning centraal. Of dat nu is met een potje beachvolleybal, of een bezoekje aan de spa. Die keuze is aan jou!Dit resort heeft al diverse onderscheidingen mogen ontvangen. Het personeel stelt dan ook alles in staat om de kwaliteit, het comfort en de klanttevredenheid te waarborgen. Dat begint al bij het smakelijke ontbijtbuffet in de ochtend en dat eindigt op het moment dat je afscheid neemt. Voorlopig dan, want dit is een plek waar je terug wilt komen.

 

Additional information

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Klantwaardering

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.