Skip to main content

Hotel SUNRISE Grand Select Diamond Beach Resort – Sunweb

946.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel SUNRISE Grand Select Diamond Beach Resort in de regio Sharm el Sheikh en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product description

Heerlijk op vakantie naar Hotel SUNRISE Grand Select Diamond Beach Resort met Sunwb voor een scherpe prijs naar Hadaba. Een heerlijke vakantie van maar liefst 8 dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. Tof waterpark. De stad Hadaba is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel SUNRISE Grand Select Diamond Beach Resort boekt u een accommodatie op basis van All inclusive.

Omschrijving Hotel SUNRISE Grand Select Diamond Beach Resort: 

Het vijfsterren Sunrise Diamond Beach Resort is waar je moet je zijn voor een fijne vakantie in Egypte. Het resort heeft meerdere zwembaden en voor de kleintjes onder ons een heus aqua park met verschillende glijbanen. Ook is er een gezellige kids club aanwezig dus aan vertier is er zeker geen gebrek. De kers op de taart is toch wel het all inclusive programma. Je verblijft namelijk op deze manier zonder zorgen door de gehele dag te kunnen eten en drinken. Zo bepaal jij op het moment zelf gemakkelijk wat je wilt. Hoe lekker is dat? Het enige wat jij hoeft te doen is genieten!

 

Additional information

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Klantwaardering

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.