Spring naar de hoofdinhoud

Hotel Sunrise Anjum Resort – Sunweb

813.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Sunrise Anjum Resort in de regio Marsa Alam en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product beschrijving

Heerlijk op vakantie naar Hotel Sunrise Anjum Resort met Sunwb voor een scherpe prijs naar Marsa Alam. Een heerlijke vakantie van maar liefst dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. . De stad Marsa Alam is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Sunrise Anjum Resort boekt u een accommodatie op basis van AI.

Omschrijving Hotel Sunrise Anjum Resort: 

Vijfsterrenhotel Sunrise Anjum Resort belooft een heerlijke vakantie in Marsa Alam. De vele faciliteiten die het hotel biedt, zorgen er namelijk voor dat je niets tekort komt. Zo zijn er onder andere maar liefst vier zwembaden en een kinderbad waar je de nodige verkoeling in kunt opzoeken. Liever zonnen op een ligbedje aan het strand? Geen probleem! Het strand is maar een paar stappen verwijderd van het hotel, waar je ook prachtig in de zee kunt snorkelen. De allerkleinsten kunnen hun geluk op bij de kids club en hun beste dans moves toepassen in de disco. Na een dag vol vermaak geniet je van de lekkerste hapjes en drankjes die de verschillende restaurants te bieden hebben. En mocht je daar nog zin in hebben, vergeet dan niet om een drankje te doen bij de toffe rooftopbar.

 

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Aantal sterren

Type accomodatie

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.