Spring naar de hoofdinhoud

Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon – Sunweb

773.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon in de regio Rode Zee en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product beschrijving

Heerlijk op vakantie naar Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon met Sunwb voor een scherpe prijs naar Hurghada. Een heerlijke vakantie van maar liefst dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. . De stad Hurghada is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon boekt u een accommodatie op basis van AI.

Omschrijving Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon: 

Op loopafstand van Hurghada stad en de populaire boulevard ligt Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz. Hier koel je heerlijk af in het zwembad of roetsj van de glijbaan af. Je mag ook gebruikmaken van het prachtige privéstrand van zusterhotel Casa Del Mar Beach Hotel, waar je kunt zonnebaden of verschillende watersporten kunt beoefenen. Op het resort zelf heb je ook de mogelijkheid om verschillende activiteiten te ondernemen, zoals tafeltennis of minigolf. Eén ding is zeker: dit wordt een vakantie vol activiteiten en gezelligheid voor en met het hele gezin!

 

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Aantal sterren

Klantwaardering

Type accomodatie

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.