Skip to main content

Hotel Reef Oasis Beach Resort – Sunweb

811.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Reef Oasis Beach Resort in de regio Sharm el Sheikh en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product description

Heerlijk op vakantie naar Hotel Reef Oasis Beach Resort met Sunwb voor een scherpe prijs naar Hadaba. Een heerlijke vakantie van maar liefst 8 dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. Miniclub voor de kids. De stad Hadaba is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Reef Oasis Beach Resort boekt u een accommodatie op basis van All inclusive.

Omschrijving Hotel Reef Oasis Beach Resort: 

Hotel Reef Oasis Beach Resort is een prima uitvalsbasis voor een welverdiende vakantie. Het complex is ruim opgezet en beschikt over meerdere zwembaden en waterglijbanen die voldoen aan uren waterpret. Daarnaast ligt het resort aan een heerlijk strand. Even bijkomen van het hectische leven van thuis, onder de warme Egyptische zon. Of liever het hoofd koel houden en de adembenemende onderwaterwereld ontdekken? Het kan allemaal hier!

 

Additional information

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Klantwaardering

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.