Spring naar de hoofdinhoud

Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh – Sunweb

609.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh in de regio Rode Zee en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product beschrijving

Heerlijk op vakantie naar Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh met Sunwb voor een scherpe prijs naar Sahl Hasheesh. Een heerlijke vakantie van maar liefst dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. . De stad Sahl Hasheesh is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh boekt u een accommodatie op basis van AI.

Omschrijving Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh: 

Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh is een fijn hotel, dat direct aan het strand ligt en een tof eigen waterpark met glijbanen biedt. Hier is plezier voor het hele gezien gegarandeerd: voor de kleintjes is er bijvoorbeeld een speeltuin, speel een potje tafeltennis of beachvolleybal en nog veel meer. Ook kun je verschillende watersporten uitoefenen op het privéstrand van het hotel of ontdek de prachtige onderwaterwereld tijdens een duikexcursie. Meer toe aan ontspanning? Het strand biedt meerdere ligbedden en dan zit er nog meer één ding op: volop genieten!

 

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Aantal sterren

Klantwaardering

Type accomodatie

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.