Skip to main content

Hotel Pickalbatros Aqua Blu Resort Sharm el Sheikh – Sunweb

727.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Pickalbatros Aqua Blu Resort Sharm el Sheikh in de regio Sharm el Sheikh en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product description

Heerlijk op vakantie naar Hotel Pickalbatros Aqua Blu Resort Sharm el Sheikh met Sunwb voor een scherpe prijs naar Hadaba. Een heerlijke vakantie van maar liefst 8 dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. Groot aqua park. De stad Hadaba is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Pickalbatros Aqua Blu Resort Sharm el Sheikh boekt u een accommodatie op basis van All inclusive.

Omschrijving Hotel Pickalbatros Aqua Blu Resort Sharm el Sheikh: 

Na aankomst in Hotel Pickalbatros Aqua Blu Resort Sharm el Sheikh kom je ogen te kort. Dit kleurrijke hotel ligt te midden van een groot aquapark. Je weet meteen dat de kinderen het hier geweldig gaan vinden, er zijn zoveel verschillende glijbanen en er is zelfs een wildwaterbaan! Overdag vermaak je je op dit grote park en op het strand, maar ook ’s avonds is er genoeg te doen. Wandel over de 450 meter lange promenade met cafés, restaurants en winkeltjes en maak eens een romantische gondeltocht over het kanaal dat om het hotel heen ligt. Hier vermaakt echt het hele gezin zich!

 

Additional information

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Klantwaardering

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.