Spring naar de hoofdinhoud

Hotel Pensee Beach Resort -by The Three Corners – Sunweb

381.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Pensee Beach Resort -by The Three Corners in de regio Marsa Alam en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product beschrijving

Heerlijk op vakantie naar Hotel Pensee Beach Resort -by The Three Corners met Sunwb voor een scherpe prijs naar Marsa Alam. Een heerlijke vakantie van maar liefst dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. . De stad Marsa Alam is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Pensee Beach Resort -by The Three Corners boekt u een accommodatie op basis van AI.

Omschrijving Hotel Pensee Beach Resort -by The Three Corners: 

Het kindvriendelijke en ruime Hotel Pensee Beach Resort -by The Three Corners ligt pal aan het kristalblauwe water van de Rode Zee en is een zalige plek voor een zonovergoten strandvakantie. Voor de deur van het hotel lonkt niet enkel een strook goudkleurig zandstrand dat exclusief is voor gasten van het hotel, maar ook een aantal mooie zwembaden waarvan er een zelfs beschikt over een heuse swim-up bar. Hier kan je rustig loungen met een verfrissende cocktail in je hand. Een andere plek waar het goed vertoeven is, is het health center met sauna, hamam en jacuzzi. Je kan hier ook fitnessen of genieten van een deugddoende massage. Twee typerende zaken voor Egypte zijn het roken van een waterpijp, de zogenaamde Shisha, en de betoverende onderwaterwereld vol met kleurrijke vissen en prachtig koraal. Het komt dan ook goed uit dat beide mogelijk zijn in Hotel Pensee Beach Resort -by The Three Corners. Zo kan je jezelf in de Oriental Bar wagen aan de waterpijp en biedt het duikcentrum je een waanzinnige onderwaterervaring.

 

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Aantal sterren

Klantwaardering

Type accomodatie

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.