Spring naar de hoofdinhoud

Hotel Mövenpick Waterpark Resort Soma Bay – Sunweb

491.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Mövenpick Waterpark Resort Soma Bay in de regio Rode Zee en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product beschrijving

Heerlijk op vakantie naar Hotel Mövenpick Waterpark Resort Soma Bay met Sunwb voor een scherpe prijs naar Soma Bay. Een heerlijke vakantie van maar liefst dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. . De stad Soma Bay is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Mövenpick Waterpark Resort Soma Bay boekt u een accommodatie op basis van AI.

Omschrijving Hotel Mövenpick Waterpark Resort Soma Bay: 

Hotel Mövenpick Waterpark Resort Soma Bay ligt direct aan een 350 meter lang privéstrand. Dit luxe hotel heeft drie grote zwembaden, dus aan waterpret geen gebrek tijdens deze vakantie. Voor pure ontspanning bezoek je de spa van het hotel, waar je een massage kunt nemen of kunt ontspannen in de sauna en het stoombad.

 

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Aantal sterren

Klantwaardering

Type accomodatie

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.