Skip to main content

Hotel Lazuli – Sunweb

707.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Lazuli in de regio Marsa Alam en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product description

Heerlijk op vakantie naar Hotel Lazuli met Sunwb voor een scherpe prijs naar Marsa Alam.. Een heerlijke vakantie van maar liefst 8 dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. Het strand met pier voor de deur. De stad Marsa Alam. is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Lazuli boekt u een accommodatie op basis van All inclusive.

Omschrijving Hotel Lazuli: 

Hotel Lazuli is een topadres voor een heerlijke tijd in het mooie Egypte. Hier heb je alles bij de hand wat je maar nodig hebt tijdens jouw welverdiende vakantie. Het strand ligt voor de deur, er is een prachtig zwembad en de ligbedden staan er, zodat je de hele dag kunt relaxen. De kamers zijn netjes ingericht, voor lekker eten wordt gezorgd en proosten kan bij diverse bars, waaronder de poolbar. Je kunt zelfsà la carte dineren in het Italiaanse restaurant! Bovendien is het voor kinderen een feestje om in dit hotel te zijn. De glijbanen, miniclub en speeltuin zullen gegarandeerd zorgen voor een lach op hun gezicht! Bijna voor de deur ligt de uitgestrekte pier, welke je leidt naar het huisrif. Hier is het prachtig om te snorkelen. En voor de kleinste is er een lagoon met ondiep water, zodat ze veilig kunnen zwemmen in het heldere zeewater.

 

Additional information

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Klantwaardering

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.