Skip to main content

Hotel Jaz Belvedere – Sunweb

725.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Jaz Belvedere in de regio Sharm el Sheikh en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product description

Heerlijk op vakantie naar Hotel Jaz Belvedere met Sunwb voor een scherpe prijs naar Sharks Bay. Een heerlijke vakantie van maar liefst 8 dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. Leuk voor het hele gezin!. De stad Sharks Bay is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Jaz Belvedere boekt u een accommodatie op basis van All inclusive.

Omschrijving Hotel Jaz Belvedere: 

Hotel Jaz Belvedere is een heerlijke plek voor strandliefhebbers en families. Het comfortabele vakantieadres is gelegen aan Montaza Beach en heeft fijne voorzieningen voor jong en oud. Er is bijvoorbeeld een privéstrand waar je als gast exclusief gebruik van mag maken. Daarnaast zijn er verschillende zwembaden, waaronder een speciaal voor kinderen en een miniclub. Aan iedereen is gedacht. Ook aan jou, want terwijl de kids zich volop vermaken heb jij de tijd voor jezelf! Zin in een heerlijke beauty behandeling of massage? Bezoek dan het wellnesscenter en laat de meest kundige handen je in de relaxmodus brengen. Of zet je duikbril op en ga de zee in. De onderwaterwereld van Egypte behoort tot de allermooiste van de wereld.

 

Additional information

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Klantwaardering

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.