Skip to main content

Hotel Falcon Hills – Sunweb

550.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Falcon Hills in de regio Sharm el Sheikh en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product description

Heerlijk op vakantie naar Hotel Falcon Hills met Sunwb voor een scherpe prijs naar Hadaba. Een heerlijke vakantie van maar liefst 8 dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. Kleinschalig hotel. De stad Hadaba is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Falcon Hills boekt u een accommodatie op basis van All inclusive.

Omschrijving Hotel Falcon Hills: 

Verblijf je graag in een kleinschalig en charmant hotel tijdens je vakantie in Egypte? Dan is Falcon Hills in Sharm el Sheikh voor jou weggelegd. Het sfeervolle hotel heeft alles in huis om je een heerlijke vakantie te bezorgen: fijne kamers, vriendelijk personeel, lekker eten en een zwembad met ligbedjes. De kids vermaken zich in de speeltuin en kids club van het hotel. Zin om zelf wat actiefs te ondernemen? Er is ook een tennisbaan aanwezig. Voor een dagje strand kun je de gratis shuttlebus nemen en ’s avonds kun je een terrasje pakken in de nabij gelegen Mercato shopping mall, dat dan erg gezellig is. Hier geniet je op en top onder de Egyptische zon!

 

Additional information

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Klantwaardering

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.