Spring naar de hoofdinhoud

Hotel Caribbean World Soma Bay Resort – Sunweb

603.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Caribbean World Soma Bay Resort in de regio Rode Zee en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product beschrijving

Heerlijk op vakantie naar Hotel Caribbean World Soma Bay Resort met Sunwb voor een scherpe prijs naar Soma Bay. Een heerlijke vakantie van maar liefst dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. . De stad Soma Bay is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Caribbean World Soma Bay Resort boekt u een accommodatie op basis van AI.

Omschrijving Hotel Caribbean World Soma Bay Resort: 

In het gezellige en groots opgezette Hotel Caribbean World Soma Bay Resort hangt een exotisch sfeertje. Het hotel wordt omgeven door een weelderige tuin met wuivende palmbomen en fijne hangmatten om lekker in weg te domen. Voor het hotel ligt een uitgestrekt goudgekleurd zandstrand dat wegsmelt met het kristalblauwe water van de Rode Zee. Bakken in de zon of een lesje windsurfen; het is hier goed vertoeven. Maar ook een cursus duiken, of snorkelen tussen het kleurrijke koraal behoren tot de mogelijkheid. Op het gebied van sport en spel kun je in het resort alle kanten op: van een potje beachvolley en waterpolo tot een spelletje air hockey en darts. Verder zijn er 3 zwembaden, een aquapark voor kinderen en een gigantisch amfitheater.Voor optimale ontspanning biedt de ‘Paradise Spa’ fijne ontspanningsfaciliteiten en een waaier aan weldadige behandelingen; Voor zowel het gezicht als het hele lichaam. Van hydrotherapie en facials tot heerlijke massages en honingbehandelingen.

 

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Aantal sterren

Klantwaardering

Type accomodatie

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.