Spring naar de hoofdinhoud

Hotel Albatros Palace Port Ghalib – Sunweb

808.00

Boek nu uw vakantie naar Hotel Albatros Palace Port Ghalib in de regio Marsa Alam en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product beschrijving

Heerlijk op vakantie naar Hotel Albatros Palace Port Ghalib met Sunwb voor een scherpe prijs naar Port Ghalib. Een heerlijke vakantie van maar liefst dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. . De stad Port Ghalib is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de Hotel Albatros Palace Port Ghalib boekt u een accommodatie op basis van AI.

Omschrijving Hotel Albatros Palace Port Ghalib: 

In het elegante Hotel Albatros Palace Port Ghalib is het wel heel goed toeven: het heeft een geweldige ligging en je wordt voortdurend omringd door luxe en comfort.Het hotel ligt vlak bij de haven van Port Ghalib en heeft voor de deur een eigen strand met fijn goudgekleurd zand. Daaraan vast grenst een prachtig huisrif, waar allerlei felgekleurde visjes rondzwemmen. Omdat het koraal bijna de kust raakt, kun je via de steiger wat dieper de zee in.Luxe en comfort vind je terug in de goede faciliteiten. Zo is er een waanzinnige spa met sauna, stoombad, traditionele hamam en zijn er maar liefst 16 behandelkamers. Je kunt er genieten van allerlei weldadige behandelingen zoals, de Egyptian Olive Body Treatment, de Port Ghalib Massage of de Cleopatra’s Signature gezichtsbehandeling. Verder ligt er in de weelderige tuin een uitgestrekte zoutwater lagune en vind je er diverse sportfaciliteiten.

 

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Aantal sterren

Klantwaardering

Type accomodatie

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.