Spring naar de hoofdinhoud

8-daagse Amon rondreis – Sunweb

1,100.00

Boek nu uw vakantie naar 8-daagse Amon rondreis in de regio Nijlcruises en geniet van en heerlijke vakantie in Egypte.

Product beschrijving

Heerlijk op vakantie naar 8-daagse Amon rondreis met Sunwb voor een scherpe prijs naar Nijlcruise. Een heerlijke vakantie van maar liefst dagen naar Egypte en geniet van je welverdiende vakantie. . De stad Nijlcruise is een aanrader voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte en met de 8-daagse Amon rondreis boekt u een accommodatie op basis van VP.

Omschrijving 8-daagse Amon rondreis: 

Dag 1 (zaterdag):  Aankomst Hurghada. Vervolgens ga je direct naar Luxor om aan boord te gaan van de cruise. Je overnacht in Luxor. Dag 2 (zondag):  Tour naar de Westelijke Jordaanoever van Luxor en bezoek aan de Vallei der Koningen, tempel van Hatsjepsoet en de Kolossen van Memnon. De middag is vrij te besteden in de bazar van Luxor. Daarna volgt de cruise door naar Edfu, waar je ook overnacht.(Ontbijt, lunch en diner aan boord van de cruise)Dag 3 (maandag):  Deze dag vaar je naar Kom Ombo, waar je een bezoek brengt aan de Kom Ombo. Daarna terugvaart naar Aswan en overnachting in Aswan.(Ontbijt, lunch en diner aan boord van de cruise)Dag 4 (dinsdag):Vandaag bezoek je in Aswan de Philae tempel, de onvoltooide Obelisk en de Aswan Dam. In de middag heb je de mogelijkheid voor een optionele tour aan een Nubisch dorp. Je overnacht in Aswan.(Ontbijt, lunch en diner aan boord van de cruise)Dag 5 (woensdag):Vroeg in de ochtend de mogelijkheid voor optionele tour per bus naar de tempels van Abu Simbel. Als alternatief is per vliegtuig ook mogelijk. In de namiddag ga je naar het treinstation van Aswan. Hiermee reis je eerste klas naar Luxor, waar je overnacht in een hotel.Dag 6 (donderdag): Na het ontbijt breng je de dag door in de Karnak en Luxor tempels, waar je rondleidingen krijgt. Je overnacht nog steeds in Luxor in een hotel.Dag 7 (vrijdag):Vroeg op de ochtend optionele Ballonvaart tour over Luxor. Daarna vertrek je richting Hurghada waar je ook overnacht in een hotel. Dag 8 (zaterdag):De laatste dag is helaas aangebroken. Je transfer brengt je naar de luchthaven van Hurghada. Vanaf hier vlieg je weer terug.

 

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Naam accommodatie

Aantal sterren

Klantwaardering

Type accomodatie

Vakantie naar Egypte

Als u van plan bent om een heerlijke vakantie naar Egypte te boeken dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website vind u namelijk niet alleen vele vakanties naar diverse bestemmingen in Egypte, u vind bij ons ook vele nuttige en praktische tips naar dit prachtige vakantie land.